Limba cu sos remoulade

Limba cu sos remoulade
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Limba cu sos remoulade este un fel foarte simplu de mancare,dar foarte gustos.Eu va prezint varianta simpla,de aici puteti compozitiona dupa dorinta.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Limba se spala bine,apoi se fierbe in apa cu sare pana ce observam ca pielita ce o acopera face mici umflaturi .Zeama in care a fiert poat fi folosita apoi pentru o supa cu galusti sau taitei.
  • Se lasa sase racoreasca,apoi se decojeste de pielita c o acopera.Se decojeste mai usor daca e calduta,decat daca este rece.
  • Se taie cubulete,sau felii mai mici si se amesteca cu castraveciorii taiati si ei cubulete ca pentru salata de boeuf,mararul si maioneza.
  • A facut ca de obicei, o maioneza mai dietetica,in sensul ca este cu mai putin colesterol rau,reteta aici.Se asezoneaza dupa gust cu sare,piper.E mult mai buna,daca se lasa macar o ora,doua, la frigider.
  • Se poate servi ca aperitiv sau ca fel de mancare de sine statator.

Punctează această reţetă

PPansy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: