Petitchef

Limba fiarta in sos alb cu tarhon

Felul principal
1 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Punem limba la fiert in apa cu sare. Cand este gata, o scoatem si o lasam putin sa se racoreasca dar nu prea mult, pielita de deasupra se curata mai usor cat carnea e calda inca. Dupa ce a indepartat pielita, a taiat limba felii .
  • Preparam sosul Bechamel dupa tipicul despre care deja v-a povestit, a vrut un sos subtire si asta a si obtinut. La sfarsit, am luat niste tarhon din otet, l-a scurs foarte bine si l-a taiat marunt. A folosit doua linguri de tarhon, puteti pune si mai putin, dupa gust.
  • Mestecam putin sosul in care a varsat deja carnea si tarhonul. Verificam la gust, asezonam daca mai este nevoie. Ca garnitura am fiert niste ciuperci care au mers de minune cu restul retetei.


Întrebări:




Comentarii:

09/04/2013

Nu am inteles nimic din cum ati explicat voi aici. nimic

(0) (0) Abuz
19/03/2013

Asa si asa nu prea am inteles bn reteta dar totusi mia iesit

(0) (0) Abuz
29/02/2012

Este un deliciu !

(0) (0) Abuz
16/07/2011

Foarte gustoasa limba cu sos alb si ciuperci.
eu folosesc limba de vita.
pofta buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tacos crocant de pui și sos satay
Tacos crocant de pui și sos satay
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum se face un sos sangria?
Cum se face un sos sangria?
4 porții
25 min
Foarte ușor

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează