Punem limba la fiert in apa cu sare. Cand este gata, o scoatem si o lasam putin sa se racoreasca dar nu prea mult, pielita de deasupra se curata mai usor cat carnea e calda inca. Dupa ce a indepartat pielita, a taiat limba felii .
Preparam sosul Bechamel dupa tipicul despre care deja v-a povestit, a vrut un sos subtire si asta a si obtinut. La sfarsit, am luat niste tarhon din otet, l-a scurs foarte bine si l-a taiat marunt. A folosit doua linguri de tarhon, puteti pune si mai putin, dupa gust.
Mestecam putin sosul in care a varsat deja carnea si tarhonul. Verificam la gust, asezonam daca mai este nevoie. Ca garnitura am fiert niste ciuperci care au mers de minune cu restul retetei.
Comentarii:
Nu am inteles nimic din cum ati explicat voi aici. nimic
Asa si asa nu prea am inteles bn reteta dar totusi mia iesit
Este un deliciu !
Foarte gustoasa limba cu sos alb si ciuperci.
eu folosesc limba de vita.
pofta buna!