Limba fiarta in sos alb cu tarhon

Ingrediente
1
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Punem limba la fiert in apa cu sare. Cand este gata, o scoatem si o lasam putin sa se racoreasca dar nu prea mult, pielita de deasupra se curata mai usor cat carnea e calda inca. Dupa ce a indepartat pielita, a taiat limba felii .
- Preparam sosul Bechamel dupa tipicul despre care deja v-a povestit, a vrut un sos subtire si asta a si obtinut. La sfarsit, am luat niste tarhon din otet, l-a scurs foarte bine si l-a taiat marunt. A folosit doua linguri de tarhon, puteti pune si mai putin, dupa gust.
- Mestecam putin sosul in care a varsat deja carnea si tarhonul. Verificam la gust, asezonam daca mai este nevoie. Ca garnitura am fiert niste ciuperci care au mers de minune cu restul retetei.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
16/07/2011
Foarte gustoasa limba cu sos alb si ciuperci.
eu folosesc limba de vita.
pofta buna!