Petitchef

Limba fiarta in sos alb cu tarhon

Felul principal
1 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Punem limba la fiert in apa cu sare. Cand este gata, o scoatem si o lasam putin sa se racoreasca dar nu prea mult, pielita de deasupra se curata mai usor cat carnea e calda inca. Dupa ce a indepartat pielita, a taiat limba felii .
  • Preparam sosul Bechamel dupa tipicul despre care deja v-a povestit, a vrut un sos subtire si asta a si obtinut. La sfarsit, am luat niste tarhon din otet, l-a scurs foarte bine si l-a taiat marunt. A folosit doua linguri de tarhon, puteti pune si mai putin, dupa gust.
  • Mestecam putin sosul in care a varsat deja carnea si tarhonul. Verificam la gust, asezonam daca mai este nevoie. Ca garnitura am fiert niste ciuperci care au mers de minune cu restul retetei.


Întrebări:




Comentarii:

09/04/2013

Nu am inteles nimic din cum ati explicat voi aici. nimic

(0) (0) Abuz
19/03/2013

Asa si asa nu prea am inteles bn reteta dar totusi mia iesit

(0) (0) Abuz
29/02/2012

Este un deliciu !

(0) (0) Abuz
16/07/2011

Foarte gustoasa limba cu sos alb si ciuperci.
eu folosesc limba de vita.
pofta buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sparanghel cu sos mousseline
Sparanghel cu sos mousseline
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Salată tagliatelle din legume și sos de arahide
Salată tagliatelle din legume și sos de arahide
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos coreean picant gochujang pentru bibimbap
Sos coreean picant gochujang pentru bibimbap
4 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
1 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează