Limba se spala si se pune la fiert impreuna cu 1 lingurita sare, piper boabe , cateii de usturoi si foaia de dafin. Lasam sa fiarba pana furculita patrunde usor limba.
Se scoate in acest moment se lasa un pic la racit si apoi se curata de pielita si se feliaza subtire.
Din galbenusurile de ou impreuna cu mustarul facem o maioneza. Cand e gata adaugam la maioneza, smantana , condimentam cu sare si piper alb dupa gust.
Turnam acest sos de smantana peste feliile de limba si dam totul la rece pentru aproximativ 1 ora.
Se poate servi ca si aperitiv cu paine proaspata , dar si cu paine prajita.
Comentarii:
Daca in loc de usturoi ar fi prevazut hrean ras, ar fi luat "bine" !
Superrrr buna
O VOI INCERCA CURIND
Vdggdfhg vgkjgjk, ,vnxlkfjsjlf dfhdflkahfj ekfjgljfgklgj rjgktjojbkgfjnfjg rljterjgt rjguirturjf irutirhjfk euhykjfpoiwfan eydsjeur yfwuehb dkkjh jdhljjrt krfjhdefm efhjfnfmnfm dkjfkfjgkv jjegrffhrjehfjfhjeebfk ejflkrfjelr ekrjlkefjm,frg iru lkflkfgjrffkf rjoirwejug jtekjg rkjfgjn kgtgytlkglrf rktjreklgnm îfnbkfdnvn dfkvjgfgrd hsrt5tf jtehdcj56 hfhdy658 jgrjhk ,njdklfgjdkrk erhrhgrj njrhjefhjf erujifj
Excelent!
Ceva bun bun
Cred ca este foarte buna,voi incerca reteta!