Limba de porc cu masline
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se pune la fiert limba in apa cu frunze de dafin si 2 cuburi de supa, dupa fierbere se scurge, se raceste si se curata de pielita si grasimi. Separat se fierb maslinele, ca sa scoatem sarea din ele.
- Se rade ceapa prin razatoarea cu gauri mici, se caleste 2-3 minute in tot uleiul. Se stinge cu sucul de rosii, frecat cu faina si cu supa rece( in care a fiert limba) si se adauga toate celelalte ingrediente, inclusiv felii de lamaie decojita si limba taiata felii.
- Se introduce cratita in cuptor,pentru cca 30 minute, ca sa fiarba maslinele si sa se ridice uleiul. Sosul nu trebuie sa fie prea gros, deoarece se mai ingroasa cand se raceste si atunci daca este nevoie se mai dilueaza cu putina supa. Sare si piper se pune numai cand se raceste, daca mai este necesar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este buna. Mie imi place mai mult cu praz in loc de ceapa, mi se pare este mai fina. Pofta buna! :)
am gătit această rețetă
anonymous
Super!
anonymous
F bun !!!!!
anonymous
Super!
anonymous
Imi place l.foarte mult
anonymous
O voi gati.
anonymous
F buna
anonymous
Excelente!!!
anonymous
Nu am gatit inca asa ceva inca,urmeaza dar pare grozav de buna ! Multumesc !
anonymous
Depinde de gustul fiecaruia,mie imi place!
Punctează această reţetă