Limba de porc cu masline

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se pune la fiert limba in apa cu frunze de dafin si 2 cuburi de supa, dupa fierbere se scurge, se raceste si se curata de pielita si grasimi. Separat se fierb maslinele, ca sa scoatem sarea din ele.
  • Se rade ceapa prin razatoarea cu gauri mici, se caleste 2-3 minute in tot uleiul. Se stinge cu sucul de rosii, frecat cu faina si cu supa rece( in care a fiert limba) si se adauga toate celelalte ingrediente, inclusiv felii de lamaie decojita si limba taiata felii.
  • Se introduce cratita in cuptor,pentru cca 30 minute, ca sa fiarba maslinele si sa se ridice uleiul. Sosul nu trebuie sa fie prea gros, deoarece se mai ingroasa cand se raceste si atunci daca este nevoie se mai dilueaza cu putina supa. Sare si piper se pune numai cand se raceste, daca mai este necesar.

Punctează această reţetă

AAlexa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Este buna. Mie imi place mai mult cu praz in loc de ceapa, mi se pare este mai fina. Pofta buna! :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

F bun !!!!!

abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

Imi place l.foarte mult

abuz

anonymous

O voi gati.

abuz

anonymous

F buna

abuz

anonymous

Excelente!!!

abuz

anonymous

Nu am gatit inca asa ceva inca,urmeaza dar pare grozav de buna ! Multumesc !

abuz

anonymous

Depinde de gustul fiecaruia,mie imi place!

abuz
  • pagina 1 / 3