Limba se spala bine, apoi se pune la fiert in apa cu sare cand da in fiert, se arunca prima apa, apoi o punem din nou la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si telina!
Oala se acopera cu un capac si se lasa la fiert la foc mic pana se patrunde bine carnea se scoate pe un platou sa se racoreasca nitel, apoi se curata bine de coaja/pielitza! se taie feliute.
Intr-o cratita, incingem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa taiata marunt cand ceapa devine translucida, se adauga 2-3 linguri de bulion, pe care le subtiem cu supa in care a fiert limba.
Se adauga limba, foile de dafin maslinele oala se acopera si se lasa la fiert cca 30 de min daca scade f tare se adauga un polonic de supa apoi se face un rantas din 2 lingurite de faina si sos(se amesteca se adauga in mancare se lasa cam 10 min mie imi place sosul mai gros, altora mai subtite(daca vreti mai subtire faceti dintr-o singura lingurita de faina).
LASAND COMENTARIILE LA O PARTE SPER SA NU MA PRIVITI UN PRETENTIOS PENTRU ULTIMILE 15 MINUTE LA COMPUNEREA MANCARII EU AS MAI ADAUGA SI AICI VA ROG SA IMI SPUNE-TI DACA GRESESC CU CEVA, LAMAIE TAIATA RONDELE SI DUPA SUST 2-3 LINGURITE DE ZAHAR SAU MIERE MIE MI SE PARE UN GUST MAI RAFINAT SI DACA IMI E PERMIS AM O PROPUNERE SA INCERCATI SI CU LIMBA DE VITA MI SE PARE USOR MAI DELICATA CA SI CONSISTENTA FELICITARI SI ASTEPT IN CONTINUARE SUGESTIILE DVS. COCHETEZ CU ORICE RETETA CARE IMI INCANTA PAPILELE GUSTATIVE PENTRU MINE INSEAMNA UN EXCELENT IN FAVOAREA DVS.
Apreciez mult ca nu va intindeti la vorbaraie inutila la inceputul prezentarii retetei de efectuare a mancarii. Am mai intrat si pe la alti autori si pana sa prezinte reteta in sine se intind cu comentari despre cum a gustat in vremea bunicii, ca sotul iubeste asa si pe dincolo, ca ianinte d e'89 se face si se dregea , ca ...face cu oala kupta, ca face la oala minune, ca daca faci asa , ar fibine sa...O pierdere de timp inutila si enervanta. Dvs treceti direct la procesul de facere a retetei. si asta este f bine. Felicitari
Comentarii (29):
Chiar acum în oală! Perfect!
Gust rafinat si o aroma de neuitat, nu poti manca doar o portie
Foarte gustos !!!
LASAND COMENTARIILE LA O PARTE SPER SA NU MA PRIVITI UN PRETENTIOS PENTRU ULTIMILE 15 MINUTE LA COMPUNEREA MANCARII EU AS MAI ADAUGA SI AICI VA ROG SA IMI SPUNE-TI DACA GRESESC CU CEVA, LAMAIE TAIATA RONDELE SI DUPA SUST 2-3 LINGURITE DE ZAHAR SAU MIERE MIE MI SE PARE UN GUST MAI RAFINAT SI DACA IMI E PERMIS AM O PROPUNERE SA INCERCATI SI CU LIMBA DE VITA MI SE PARE USOR MAI DELICATA CA SI CONSISTENTA FELICITARI SI ASTEPT IN CONTINUARE SUGESTIILE DVS. COCHETEZ CU ORICE RETETA CARE IMI INCANTA PAPILELE GUSTATIVE PENTRU MINE INSEAMNA UN EXCELENT IN FAVOAREA DVS.
Apreciez mult ca nu va intindeti la vorbaraie inutila la inceputul prezentarii retetei de efectuare a mancarii. Am mai intrat si pe la alti autori si pana sa prezinte reteta in sine se intind cu comentari despre cum a gustat in vremea bunicii, ca sotul iubeste asa si pe dincolo, ca ianinte d e'89 se face si se dregea , ca ...face cu oala kupta, ca face la oala minune, ca daca faci asa , ar fibine sa...O pierdere de timp inutila si enervanta. Dvs treceti direct la procesul de facere a retetei. si asta este f bine. Felicitari
Nota 10.O reteta perfecta
Excelent,si pe intelesul tuturor.
multumim.
Superb de buna, este mancarea mea preferata !
Excelenta
Buna