Petitchef

Curcan cu sos aioli

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru sosul aioli :

Preparare

  • Reteta e simpla :
    Curcanul se asezoneaza cu putina sare si se face pe gratar. Intr-un blender se pune usturoiul curatat si taiat rondele, apa fierbinte si maioneza si se paseaza bine pana se obtine un sos cremos.
  • Se aseaza carnea in farfurie, alaturi de garnitura de fasole verde si se stropeste generos cu sos aioli.


Poze

Curcan cu sos aioli
Curcan cu sos aioli - poza 2
Curcan cu sos aioli - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne! Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii 15 retete cu carne de curcan 15 retete cu carne de curcan

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează