Intr-un vas, amesteca coaja rasa si sucul de la citrice impreuna cu mierea si piperul, apoi pune amestecul obtinut deoparte. Se pun pieptii de curcan, pe rand intre 2 folii de plastic si se bat pana ce ajung la grosimea de 1.5 cm.Se presara pe ambele parti cu putina sare. Se topeste untul intr-o tigaie si se caleste ceapa cu usuroiul, pana cand ceapa devine sticloasa, dar sa nu se arda, aprox.2 minute.Se scoate ceapa si se pune pe o farfurie. Se rumeneste curcanul in aceeasi tigaie, cate 3 minute pe fiecare parte.Se scoate si se mentine cald. Se toarna amestecul cu miere in tigaie, se adauga ceapa si se fierb 2 minute.Se scurge fasolea din conserva si se incalzeste la cuptorul cu microunde. Pentru servire, se aseaza pe farfurie un strat de fasole verde, apoi se pune o felie de piept de curcan, iar deasupra se toarna sos dulce cu ceapa.
Merge repede, e gustos, dar totusi data viitoare am sa mai adaug niste condimente... Parca lipsea ceva... Ps: Am incalzit fasolea verde in tigaie in ulei de cocos si am condimentat-o. Noi nu folosim cuptorul cu microunde. :)
Comentarii (15):
Super buna
Merge repede, e gustos, dar totusi data viitoare am sa mai adaug niste condimente... Parca lipsea ceva... Ps: Am incalzit fasolea verde in tigaie in ulei de cocos si am condimentat-o. Noi nu folosim cuptorul cu microunde. :)
Deicioasa reteta si merge extrem de repede !
Bun bun
Daniel este ffff.bun
Fff bun
It is not complited....
C'est delicieux
Excelent.
Incalzeste fasolea la foc nu la microunde