Piept de curcan cu fasole verde si sos dulce de ceapa

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Intr-un vas, amesteca coaja rasa si sucul de la citrice impreuna cu mierea si piperul, apoi pune amestecul obtinut deoparte.
Se pun pieptii de curcan, pe rand intre 2 folii de plastic si se bat pana ce ajung la grosimea de 1.5 cm.Se presara pe ambele parti cu putina sare.
Se topeste untul intr-o tigaie si se caleste ceapa cu usuroiul, pana cand ceapa devine sticloasa, dar sa nu se arda, aprox.2 minute.Se scoate ceapa si se pune pe o farfurie.
Se rumeneste curcanul in aceeasi tigaie, cate 3 minute pe fiecare parte.Se scoate si se mentine cald.
Se toarna amestecul cu miere in tigaie, se adauga ceapa si se fierb 2 minute.Se scurge fasolea din conserva si se incalzeste la cuptorul cu microunde.
Pentru servire, se aseaza pe farfurie un strat de fasole verde, apoi se pune o felie de piept de curcan, iar deasupra se toarna sos dulce cu ceapa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super buna
am gătit această rețetă
anonymous
Merge repede, e gustos, dar totusi data viitoare am sa mai adaug niste condimente... Parca lipsea ceva... Ps: Am incalzit fasolea verde in tigaie in ulei de cocos si am condimentat-o. Noi nu folosim cuptorul cu microunde. :)
am gătit această rețetă
anonymous
Deicioasa reteta si merge extrem de repede !
am gătit această rețetă
anonymous
Bun bun
anonymous
Daniel este ffff.bun
anonymous
Fff bun
anonymous
It is not complited....
anonymous
C'est delicieux
anonymous
Excelent.
anonymous
Incalzeste fasolea la foc nu la microunde
Punctează această reţetă