Piept de curcan cu fasole verde si sos dulce de ceapa

Piept de curcan cu fasole verde si sos dulce de ceapa
Felul principal
Ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Intr-un vas, amesteca coaja rasa si sucul de la citrice impreuna cu mierea si piperul, apoi pune amestecul obtinut deoparte.
    Se pun pieptii de curcan, pe rand intre 2 folii de plastic si se bat pana ce ajung la grosimea de 1.5 cm.Se presara pe ambele parti cu putina sare.
    Se topeste untul intr-o tigaie si se caleste ceapa cu usuroiul, pana cand ceapa devine sticloasa, dar sa nu se arda, aprox.2 minute.Se scoate ceapa si se pune pe o farfurie.
    Se rumeneste curcanul in aceeasi tigaie, cate 3 minute pe fiecare parte.Se scoate si se mentine cald.
    Se toarna amestecul cu miere in tigaie, se adauga ceapa si se fierb 2 minute.Se scurge fasolea din conserva si se incalzeste la cuptorul cu microunde.
    Pentru servire, se aseaza pe farfurie un strat de fasole verde, apoi se pune o felie de piept de curcan, iar deasupra se toarna sos dulce cu ceapa.

Punctează această reţetă

LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Merge repede, e gustos, dar totusi data viitoare am sa mai adaug niste condimente... Parca lipsea ceva... Ps: Am incalzit fasolea verde in tigaie in ulei de cocos si am condimentat-o. Noi nu folosim cuptorul cu microunde. :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Deicioasa reteta si merge extrem de repede !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun bun

abuz

anonymous

Daniel este ffff.bun

abuz

anonymous

Fff bun

abuz

anonymous

It is not complited....

abuz

anonymous

C'est delicieux

abuz

anonymous

Excelent.

abuz

anonymous

Incalzeste fasolea la foc nu la microunde

abuz
  • pagina 1 / 2