Pieptul se spala, se sterge si se taie cubulete mici. Ardeii si rosiile se taie in bucati mai mici dupa care se mixeaza pana devine o pasta. Ceapa si usturoiul se toaca marunt.
Se pune o tava la incins, se adauga putin ulei dupa care se caleste ceapa si usturoiul. Adaugam pasta de rosii cu ardei si pieptul taiat.
Condimentam dupa preferinta si lasam sa scada bine. Se adauga si pasta de tomate 1-2 linguri. Cratita se da la cuptor si spre sfarsit se adauga patrunjel tocat. Mancarica se serveste cu orice garnitura.
A facut niste orez cu praf de curry. Am fiert o cana de apa in trei cantitati de supa impreuna cu o lingurita de curry.
Eu as praji mai intai carnea putin , as scoate-o si as continua cu ceapa , usturoiul si restul dupa care as adauga-o continuind gatitul , este mult mai gustoasa asa .
Comentarii:
De-abia astept s-o prepar, imi pare f.buna, dupa gustul meu
Eu as praji mai intai carnea putin , as scoate-o si as continua cu ceapa , usturoiul si restul dupa care as adauga-o continuind gatitul , este mult mai gustoasa asa .
O sa incerc