Piept de curcan cu sos de rosii

Piept de curcan cu sos de rosii
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Pieptul se spala, se sterge si se taie cubulete mici. Ardeii si rosiile se taie in bucati mai mici dupa care se mixeaza pana devine o pasta. Ceapa si usturoiul se toaca marunt.
  • Se pune o tava la incins, se adauga putin ulei dupa care se caleste ceapa si usturoiul. Adaugam pasta de rosii cu ardei si pieptul taiat.
  • Condimentam dupa preferinta si lasam sa scada bine. Se adauga si pasta de tomate 1-2 linguri. Cratita se da la cuptor si spre sfarsit se adauga patrunjel tocat. Mancarica se serveste cu orice garnitura.
  • A facut niste orez cu praf de curry. Am fiert o cana de apa in trei cantitati de supa impreuna cu o lingurita de curry.
JJoujou

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

eloiseghe

De-abia astept s-o prepar, imi pare f.buna, dupa gustul meu

abuz

Lixandra

Eu as praji mai intai carnea putin , as scoate-o si as continua cu ceapa , usturoiul si restul dupa care as adauga-o continuind gatitul , este mult mai gustoasa asa .

abuz

chris

O sa incerc

abuz