Piept de curcan cu sos de rosii

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Pieptul se spala, se sterge si se taie cubulete mici. Ardeii si rosiile se taie in bucati mai mici dupa care se mixeaza pana devine o pasta. Ceapa si usturoiul se toaca marunt.
- Se pune o tava la incins, se adauga putin ulei dupa care se caleste ceapa si usturoiul. Adaugam pasta de rosii cu ardei si pieptul taiat.
- Condimentam dupa preferinta si lasam sa scada bine. Se adauga si pasta de tomate 1-2 linguri. Cratita se da la cuptor si spre sfarsit se adauga patrunjel tocat. Mancarica se serveste cu orice garnitura.
- A facut niste orez cu praf de curry. Am fiert o cana de apa in trei cantitati de supa impreuna cu o lingurita de curry.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
eloiseghe
De-abia astept s-o prepar, imi pare f.buna, dupa gustul meu
L
Lixandra
Eu as praji mai intai carnea putin , as scoate-o si as continua cu ceapa , usturoiul si restul dupa care as adauga-o continuind gatitul , este mult mai gustoasa asa .
chris
O sa incerc