Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min
  • Incalzeste cuptorul la 200?C.Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei.Adauga pieptul de curcan si prajeste-l pe ambele parti pana cand s-a rumenit usor apoi scoate-l si pune-l deoparte.
  • Adauga in tigaie restul ingredienteleor si amesteca.Lasa sosul sa dea intr-un clocot apoi adauga pieptul de curcan prajit, amestecand pentru a-l acoperi cu sos.
  • Asezoneaza dupa gust apoi pune tigaia in cuptor si lasa pieptul de curcan sa se coaca aprox.20 minute pana cand s-a patruns bine.Serveste preparatul cu orez fiert si pastai verzi.

Punctează această reţetă

LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Il prepar si e f gustos

abuz

anonymous

E fffff bun

abuz

anonymous

Este extraodinar de bun si simplu de facut, cu ingrediente care sunt la indeman in casa!

abuz

anonymous

Uncteaza aceastauncteaza aceasta

abuz