Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon
Ingrediente
4
Preparare
Preparare40 min
Gătire20 min
- Incalzeste cuptorul la 200?C.Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei.Adauga pieptul de curcan si prajeste-l pe ambele parti pana cand s-a rumenit usor apoi scoate-l si pune-l deoparte.
- Adauga in tigaie restul ingredienteleor si amesteca.Lasa sosul sa dea intr-un clocot apoi adauga pieptul de curcan prajit, amestecand pentru a-l acoperi cu sos.
- Asezoneaza dupa gust apoi pune tigaia in cuptor si lasa pieptul de curcan sa se coaca aprox.20 minute pana cand s-a patruns bine.Serveste preparatul cu orez fiert si pastai verzi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Il prepar si e f gustos
anonymous
E fffff bun
anonymous
Este extraodinar de bun si simplu de facut, cu ingrediente care sunt la indeman in casa!
anonymous
Uncteaza aceastauncteaza aceasta
Punctează această reţetă