Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Chiftelute ikea cu sos


      Preparare

      Preparare40 min
      Gătire20 min
      • Incalzeste cuptorul la 200?C.Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei.Adauga pieptul de curcan si prajeste-l pe ambele parti pana cand s-a rumenit usor apoi scoate-l si pune-l deoparte.
      • Adauga in tigaie restul ingredienteleor si amesteca.Lasa sosul sa dea intr-un clocot apoi adauga pieptul de curcan prajit, amestecand pentru a-l acoperi cu sos.
      • Asezoneaza dupa gust apoi pune tigaia in cuptor si lasa pieptul de curcan sa se coaca aprox.20 minute pana cand s-a patruns bine.Serveste preparatul cu orez fiert si pastai verzi.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      02/02/2014

      Il prepar si e f gustos

      (0) (0) abuz
      08/12/2013

      E fffff bun

      (0) (0) abuz
      31/01/2013

      Este extraodinar de bun si simplu de facut, cu ingrediente care sunt la indeman in casa!

      (0) (0) abuz
      23/01/2013

      Uncteaza aceastauncteaza aceasta

      (0) (0) abuz



      +