Piept de curcan la cuptor cu mustar

Nu spuneti "nu" ca ve-ti avea o surpriza. Pieptul de curcan va iesi suculent, picant si extrem de gustos. Pieptul trebuie pus in marinada cel putin o noapte inainte de copt.
Ingrediente
15
Pentru marinada:
Pentru finizare:
Preparare
Preparare5 min
Gătire1 zi 11 h
Se pune pieptul intru un castron. Se amesteca toate ingredientele marinadei si se toarna peste piept.
Se acopera castronul cu folie de nailon si se da la frigider cel putin pentru o noapte.
cu cat sta mai mult in marinada gustul va fii mai savuros.- Se incalzeste cuptorul 190 grade celzius
- Se pune pieptul de curcan in tava, se toarna marinada peste el.
- Se amesteca o lingura se mustar cu o lingura de zahar si se intinde pe piept. se da la cuptor pentru 35 de minute.
- Se pune pe masa intreg si se taie felii pe loc.
Se poate sevii cald dar si rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: