Piept de curcan la cuptor cu mustar

Piept de curcan la cuptor cu mustar
Felul principal
Foarte ușor
1 zi 11 h 5 m

Nu spuneti "nu" ca ve-ti avea o surpriza. Pieptul de curcan va iesi suculent, picant si extrem de gustos. Pieptul trebuie pus in marinada cel putin o noapte inainte de copt.

Ingrediente

15

Pentru marinada:

Pentru finizare:

Preparare

Preparare5 min
Gătire1 zi 11 h
  • piept de curcan la cuptor cu mustar - Preparare etapa 1Se pune pieptul intru un castron. Se amesteca toate ingredientele marinadei si se toarna peste piept.

    Se acopera castronul cu folie de nailon si se da la frigider cel putin pentru o noapte.

    cu cat sta mai mult in marinada gustul va fii mai savuros.
  • Se incalzeste cuptorul 190 grade celzius
  • Se pune pieptul de curcan in tava, se toarna marinada peste el.
  • Se amesteca o lingura se mustar cu o lingura de zahar si se intinde pe piept. se da la cuptor pentru 35 de minute.
  • Se pune pe masa intreg si se taie felii pe loc.
    Se poate sevii cald dar si rece.

Punctează această reţetă

LLily210945

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicios si gustos

am gătit această rețetă
abuz

lily210945

A cazut greshala la timpul de gatit. trbuie sa fie 35 minute si nu ore.

am gătit această rețetă
abuz