Piept de curcan la cuptor cu mustar

Piept de curcan la cuptor cu mustar
Felul principal
15 porții
Foarte ușor
1 zi 11 h 5 m

Nu spuneti "nu" ca ve-ti avea o surpriza. Pieptul de curcan va iesi suculent, picant si extrem de gustos. Pieptul trebuie pus in marinada cel putin o noapte inainte de copt.


Ingrediente

15

Pentru marinada:

Pentru finizare:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire1 zi 11 h


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

02/05/2015

Delicios si gustos

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
lily210945, 26/11/2014

A cazut greshala la timpul de gatit. trbuie sa fie 35 minute si nu ore.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz



+