Piept de curcan cu garnitura de mazare
Reteta pentru cei incepatori in ale bucatariei
Ingrediente
2
pt pieptul de curcan :
pt garnitura de mazare :
Rețete inrudite
-
Cartofi zdrobiți în air fryer, garnitura ultra crocantă!
-
Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
-
Dovleacul placintar - noua ta garnitura preferata
-
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Preparare
Preparare2 ore
Gătire30 min
- Facem o marinada din sherry, bulion, ulei, sare si piper si asezam feliile de curcan. Carnea astfel pregatita a stat la frigider 2 ore.Ceapa de unduieste in putin ulei, se adauga mazarea, se soteaza 3-5 minute, se adauga faina dizolvata in lapte si smantana, se da in clocot, se adauga mararul si e gata.
- Carnea se frige pe gratarul incins, cate 5 minute pe fiecare parte. Noi am stropit cu sos Worchester.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nicolae,
31/10/2017
Fäina nu se dizolvä. Sper ¨cä nu esti si urâtä pe deasupra, cä restul...

constanta_s2014,
30/10/2017
Cu ce se poate inlocui sherry, si in afara de sare si piper niciun alt condiment? Eu cu mazarea nu prea sunt prietena asa ca am sa fac o garnitura de conopida, vad eu cum, poate un piure, ma mai gandesc!
:))))))))))))))) Ca restul ce? Bai ce ma distreaza cati boschetari pe aici. Nu imi dati de ales, trebuie sa va raspund urat ca altfel nu am cum. Urat esti tu sigur, mai ales la caracter.