Piept de curcan cu garnitura de mazare

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
2 h 30 m

Reteta pentru cei incepatori in ale bucatariei

Ingrediente

2

pt pieptul de curcan :

pt garnitura de mazare :

Preparare

Preparare2 ore
Gătire30 min
  • Facem o marinada din sherry, bulion, ulei, sare si piper si asezam feliile de curcan. Carnea astfel pregatita a stat la frigider 2 ore.Ceapa de unduieste in putin ulei, se adauga mazarea, se soteaza 3-5 minute, se adauga faina dizolvata in lapte si smantana, se da in clocot, se adauga mararul si e gata.
  • Carnea se frige pe gratarul incins, cate 5 minute pe fiecare parte. Noi am stropit cu sos Worchester.
SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Nicolae, 31/10/2017

Fäina nu se dizolvä. Sper ¨cä nu esti si urâtä pe deasupra, cä restul...

(0) (1) abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

:))))))))))))))) Ca restul ce? Bai ce ma distreaza cati boschetari pe aici. Nu imi dati de ales, trebuie sa va raspund urat ca altfel nu am cum. Urat esti tu sigur, mai ales la caracter.

constanta_s2014
constanta_s2014, 30/10/2017

Cu ce se poate inlocui sherry, si in afara de sare si piper niciun alt condiment? Eu cu mazarea nu prea sunt prietena asa ca am sa fac o garnitura de conopida, vad eu cum, poate un piure, ma mai gandesc!

(0) (0) abuz
30/10/2017

Un rahat!

(1) (1) abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

Salut rahatule, pe mine ma cheama Silvia.