Petitchef

Piept de curcan cu ciuperci ?i t?ie?ei pentru wok

Piept de curcan cu ciuperci ?i t?ie?ei pentru wok

Ingrediente :

- piept curcan cubule?e – eu am pus cam 350 grame

-8-9 ciuperci medii

-2 c??ei usturoi

- 1-2 tulpin? praz

-1 r?d?cin? ghimbir

-un ardei rosu

-t?ie?ei pentru wok – 50-60 grame

-4 linguri ulei de m?sline

-2 linguri sos de soia

-curry pudr?

-salvie

-sare

-piper

În primul rând punem carnea la marinat.

Într-o caserol? se pune pieptul de curcan, peste el se pun cele dou? linguri de sos de soia, o lingur? de ulei de m?sline, o lingurit? pudr? de curry, o lingurit? salvie uscat?, sare ?i piper.

Se amestec? ?i se pune caserola în frigider timp de 1-2 ore.

Usturoiul ?i ghimbirul se toac? m?runt ?i apoi într-un mojar se transorm? într-o past?.

Prazul ?i ardeiul se toac? m?runt.

În wok se pun dou? linguri de ulei de m?sline, se adaug? pasta de usturoi cu ghimbir.

L?s?m s? se c?leasc? un minut ?i ad?ug?m prazul ?i ardeiul.

Dup? ce s-au înmuiat pu?in legumele ad?ug?m ciupercile t?iate cuburi.

Le c?lim pu?in ?i apoi ad?ug?m 2 c?ni cu ap? ?i le l?s?m s? fiarb? pân? ce s-au fiert ciupercile.

Cât timp fierb ciupercile scoatem carnea de la marinat ?i o prajim pe grill.

Dup? ce au fiert ciupercile ad?ug?m t?ie?ei ( ai mei nu au necesitat fierbere prealabil?).

Când au fiert t?ie?ei ad?ug?m pu?in curry, “dregem” mâncarea cu sare ?i piper ?i putem servi al?turi de pieptul de curcan.

POFT? BUN?!

Filed under: Curcan








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval
8 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Piept de curcan cu praz
Piept de curcan cu praz
2 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Piept de curcan la cuptor cu mustar
Piept de curcan la cuptor cu mustar
15 porții
1 zi 11 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează