Se obtine un amestec omogen care va fi utilizat la umplerea pieptului de curcan.Pieptul de curcan se transeaza in 6 felii, care se bat cu ciocanul si se sareaza.Urmatoarea etapa este cea mai dificila: umplerea pieptului de curcan.
Fiecare bucata de piept de curcan se condimenteaza cu condimente naturale (oregano, marar, cimbru, patrunjel, telina etc.)
Peste pieptul de curcan se aseaza un strat din amestecul omogen (ciuperci, masline, cascaval, ceapa si oua), iar in partea de unde se va incepe rularea pieptului de curcan se aseaza castraveti si gogosari murati.Se ruleaza pieptul de curcan si se leaga cu o sfoara pentru a preveni desfacerea pieptului.
La capetele ruloului se infig scobitori pentru a evita iesirea umpluturii, in timpul coacerii in Vasul Roman.Cele 6 rulouri din piept de curcan se aseaza in Vasul Roman, in care se toarna 300 ml de apa.
Se introduce Vasul Roman la cuptor 1 ora si 15 minute.Apoi, Vasul Roman se mai introduce inca 15 minute, fara capac, pentru a se rumeni rulourile din piept de curcan.Inainte de a servi rulourile din piept de curcan Mario evalueaza calitatea meniului.
Comentarii (22):
O rețetă extraordinară. Simpla si delicioasa. Acum e la cuptor și miroase ataaat de bine.
Excelent
Atat de simplu si foarte gustos
Cred ca e foarte buna si o s o prepar pt sotul meu duminica ce vine la o cina romantica, mersi mult!,
Delicios!
Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super
Am sa incerc de craciuni
P
Arata superb. Unde gasesc sfoara de bucatarie?
Doru