Petitchef

Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval

Felul principal
8 porții
30 min
1 h 15 m
Foarte ușor
39 Kcal

Ingrediente

8
Cost estimat: 2.37 (0.3€/porție)

Preparare

  • Se obtine un amestec omogen care va fi utilizat la umplerea pieptului de curcan.Pieptul de curcan se transeaza in 6 felii, care se bat cu ciocanul si se sareaza.Urmatoarea etapa este cea mai dificila: umplerea pieptului de curcan.
  • Fiecare bucata de piept de curcan se condimenteaza cu condimente naturale (oregano, marar, cimbru, patrunjel, telina etc.)
  • Peste pieptul de curcan se aseaza un strat din amestecul omogen (ciuperci, masline, cascaval, ceapa si oua), iar in partea de unde se va incepe rularea pieptului de curcan se aseaza castraveti si gogosari murati.Se ruleaza pieptul de curcan si se leaga cu o sfoara pentru a preveni desfacerea pieptului.
  • La capetele ruloului se infig scobitori pentru a evita iesirea umpluturii, in timpul coacerii in Vasul Roman.Cele 6 rulouri din piept de curcan se aseaza in Vasul Roman, in care se toarna 300 ml de apa.
  • Se introduce Vasul Roman la cuptor 1 ora si 15 minute.Apoi, Vasul Roman se mai introduce inca 15 minute, fara capac, pentru a se rumeni rulourile din piept de curcan.Inainte de a servi rulourile din piept de curcan Mario evalueaza calitatea meniului.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 39Kcal
  • Carbo: 0.7g
  • Grăsimi: 1.8g
  • Grăsimi sat.: 0.7g
  • Proteine: 4.9g
  • Fibre: 0.3g
  • Zahăr: 0.7g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (54g)


Poze

Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 2
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 3
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 4
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 5
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 6
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 7
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 8
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 9
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 10
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 11
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 12
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 13
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 14
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 15
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 16
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 17
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 18
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 19
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 20
Piept de curcan umplut cu ciuperci, masline si cascaval - poza 21

Întrebări:




Comentarii (22):

04/09/2015

O rețetă extraordinară. Simpla si delicioasa. Acum e la cuptor și miroase ataaat de bine.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
syg, 23/11/2017

Excelent

(0) (0) Abuz
05/03/2014

Atat de simplu si foarte gustos

(0) (0) Abuz
04/02/2014

Cred ca e foarte buna si o s o prepar pt sotul meu duminica ce vine la o cina romantica, mersi mult!,

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Delicios!

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
26/12/2013

Super

(0) (0) Abuz
20/12/2013

Am sa incerc de craciuni

(0) (0) Abuz
18/12/2013

P

(0) (0) Abuz
08/12/2013

Arata superb. Unde gasesc sfoara de bucatarie?
Doru

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează