Piept de curcan picant cu orez si curry

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare45 min
Gătire30 min
  • Se fierbe orezul in apa cu sare. Cand este gata, se lasa deoparte acoperit. Folosesc orez prefiert de la Kaufland ambalat in pungulite de 125g, iar acum a folosit doua pungi.
  • Carnea se spala, se curata de pielite si se taie felii, pe lat. Prazul se curata- eu n-am avut, asa ca am folosit o ceapa verde-se spala si se taie rondele.
    Ardeii se curata, se spala si se taie fasii.
  • Intr-o tigaie incinsa-wok, a mea se pune uleiul, apoi se pun legumele la calit, timp de 5 minute.
  • Se adauga si carnea, se presara curry si ardeiul iute- a pus o lingura mare de ardei iuti tocati in otet- se amesteca, se acopera cu un capac si se lasa cateva minute sa se innabuse.
  • Se potriveste de gust cu sare si piper. Se adauga si supa si se lasa sa fiarba, la foc mic, cam 10 minute.
  • Mancarea se serveste calda, pe pat de orez.
liana10Liana10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: