Piept de curcan picant cu orez si curry
Ingrediente
4
Preparare
Preparare45 min
Gătire30 min
- Se fierbe orezul in apa cu sare. Cand este gata, se lasa deoparte acoperit. Folosesc orez prefiert de la Kaufland ambalat in pungulite de 125g, iar acum a folosit doua pungi.
- Carnea se spala, se curata de pielite si se taie felii, pe lat. Prazul se curata- eu n-am avut, asa ca am folosit o ceapa verde-se spala si se taie rondele.
Ardeii se curata, se spala si se taie fasii. - Intr-o tigaie incinsa-wok, a mea se pune uleiul, apoi se pun legumele la calit, timp de 5 minute.
- Se adauga si carnea, se presara curry si ardeiul iute- a pus o lingura mare de ardei iuti tocati in otet- se amesteca, se acopera cu un capac si se lasa cateva minute sa se innabuse.
- Se potriveste de gust cu sare si piper. Se adauga si supa si se lasa sa fiarba, la foc mic, cam 10 minute.
- Mancarea se serveste calda, pe pat de orez.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!