Piept de curcan la cuptor
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Spalam bine pieptul de curcan, il crestam deasupra cu un cutit si il asezam in tava unsa cu ulei.
- Adaugam si putina apa, asezam o ceapa taiata in patru si cateii de usturoi, apoi condimentam carnea deasupra si invelim tava cu folie de aluminiu.
- Bagam la cuptor la foc mediu si lasam aproximativ o ora dupa care scoatem folia de Al si mai lasam 15-20 de minute ca sa se rumeneasca frumos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Merge cu sos de shpritz
am gătit această rețetă
anonymous
Am facut si eu in seara asta si a iesit foarte bun.
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta
am gătit această rețetă
anonymous
Si peptul de curcan e cam prea bine facut, ca sa nu zic ars
anonymous
Foaarte gustos:)
anonymous
Foarte bun! Am facut si eu si va recomand reteta.
anonymous
Arata senzational
anonymous
Super recomand
anonymous
Foarte buna!!!
anonymous
Super