Petitchef

Piept de curcan la cuptor

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spalam bine pieptul de curcan, il crestam deasupra cu un cutit si il asezam in tava unsa cu ulei.
  • Adaugam si putina apa, asezam o ceapa taiata in patru si cateii de usturoi, apoi condimentam carnea deasupra si invelim tava cu folie de aluminiu.
  • Bagam la cuptor la foc mediu si lasam aproximativ o ora dupa care scoatem folia de Al si mai lasam 15-20 de minute ca sa se rumeneasca frumos.


Poze

Piept de curcan la cuptor
Piept de curcan la cuptor - poza 2
Piept de curcan la cuptor - poza 3
Piept de curcan la cuptor - poza 4
Piept de curcan la cuptor - poza 5

Întrebări:




Comentarii (16):

05/08/2017

Merge cu sos de shpritz

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/12/2014

Am facut si eu in seara asta si a iesit foarte bun.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/12/2013

Excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/11/2014

Si peptul de curcan e cam prea bine facut, ca sa nu zic ars

(0) (0) Abuz
01/05/2014

Foaarte gustos:)

(0) (0) Abuz
16/04/2014

Foarte bun! Am facut si eu si va recomand reteta.

(0) (0) Abuz
08/12/2013

Arata senzational

(0) (0) Abuz
21/07/2013

Super recomand

(0) (0) Abuz
08/07/2013

Foarte buna!!!

(0) (0) Abuz
24/02/2013

Super

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne! Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează