Petitchef

Piept de curcan cu praz

Felul principal
2 porții
40 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Curatam prazul de foile verzi exterioare si il spalam f bine. Il taiem rondele si il punem la calit in putin ulei pentru vreo 5 minute la foc mediu amestecand mereu.
  • Amestecam o cescuta de lapte cu o cescuta de apa si adaugam treptat peste praz pana se patrunde complet.
  • Condimentam , iar in momentul in care este complet patruns stingem focul si il lasam sa stea acoperit.
  • Pieptul de curcan/pui il taiem in fasiute si il imbracam bine in faina amestecata cu sare, piper si sofran
  • Il punem la prajit intr-o tigaie mare cu vreo 2- 3 linguri ulei si il intoarcem pe toate partile pana se patrunde. Adaugam 1-2 linguri de sos worcester si paharul de vin rosu.
  • Lasam sa se evapore tot alcoolul dupa care amestecam pieptul cu prazul . Mai lasam cateva minute pe foc ca sa se amestece bine . Adaugam cateva firicele de praz crud si servim.

Rețete inrudite

YouTube

Muffins cu praz


L Laura Adamache

Poze

Piept de curcan cu praz
Piept de curcan cu praz - poza 2
Piept de curcan cu praz - poza 3
Piept de curcan cu praz - poza 4
Piept de curcan cu praz - poza 5
Piept de curcan cu praz - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

15/11/2012

Gustoasa si f buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Fondue de praz
Fondue de praz
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Muffins cu praz
Muffins cu praz
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă St jacques crocante
St jacques crocante
12 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3 / 5

Articole conexe

Retete cu... Praz Retete cu... Praz Adio si un praz verde! Adio si un praz verde! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează