Curatam prazul de foile verzi exterioare si il spalam f bine. Il taiem rondele si il punem la calit in putin ulei pentru vreo 5 minute la foc mediu amestecand mereu.
Amestecam o cescuta de lapte cu o cescuta de apa si adaugam treptat peste praz pana se patrunde complet.
Condimentam , iar in momentul in care este complet patruns stingem focul si il lasam sa stea acoperit.
Pieptul de curcan/pui il taiem in fasiute si il imbracam bine in faina amestecata cu sare, piper si sofran
Il punem la prajit intr-o tigaie mare cu vreo 2- 3 linguri ulei si il intoarcem pe toate partile pana se patrunde. Adaugam 1-2 linguri de sos worcester si paharul de vin rosu.
Lasam sa se evapore tot alcoolul dupa care amestecam pieptul cu prazul . Mai lasam cateva minute pe foc ca sa se amestece bine . Adaugam cateva firicele de praz crud si servim.
Comentarii:
Gustoasa si f buna