Piept de curcan cu praz

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare40 min
Gătire10 min
  • Curatam prazul de foile verzi exterioare si il spalam f bine. Il taiem rondele si il punem la calit in putin ulei pentru vreo 5 minute la foc mediu amestecand mereu.
  • Amestecam o cescuta de lapte cu o cescuta de apa si adaugam treptat peste praz pana se patrunde complet.
  • Condimentam , iar in momentul in care este complet patruns stingem focul si il lasam sa stea acoperit.
  • Pieptul de curcan/pui il taiem in fasiute si il imbracam bine in faina amestecata cu sare, piper si sofran
  • Il punem la prajit intr-o tigaie mare cu vreo 2- 3 linguri ulei si il intoarcem pe toate partile pana se patrunde. Adaugam 1-2 linguri de sos worcester si paharul de vin rosu.
  • Lasam sa se evapore tot alcoolul dupa care amestecam pieptul cu prazul . Mai lasam cateva minute pe foc ca sa se amestece bine . Adaugam cateva firicele de praz crud si servim.
L Laura Adamache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

15/11/2012

Gustoasa si f buna

(0) (0) abuz