Decongelăm surimi peste noapte la frigider. Desfacem frunzele de la salata și le spălam bine, apoi le lăsăm la scurs. Facem sosul Aioli, rețeta o găsiți AICI. Topim untul într-o tigaie mare, eventual un wok. Prăjim surimi în untul încins pentru câte 2-3 minute pe fiecare parte. Când sunt gata se scot pe un platou să se răcească, apoi se vor tăia în două sau trei bucățele fiecare. Împărțim salata pe farfurii, aranjăm bucățele de surimi și punem sosul în mijloc. Sau se pot amesteca toate într-un castron mai mare și apoi se porționează. Poftă bună!
PS: Untul în care am prăjit surimi se poate adăuga și el peste salată, sau nu, depinde de voi. :)
Comentarii:
Faceti click pe AICI si veti vedea reteta ptr. sos !!!
Multumesc pentru reteta.
De ce nu se da si sosul,nu putem intra sa il vedem,doar cheia este chiar ...sosul
UNDE E RETETA SOSULUI?????
PARE INTERESANTA RETETA DAR ESTE INCOMPLETA
Reteta ar fi ok daca am sti sa facem si sosul.
"Facem sosul Aioli, rețeta o găsiți AICI." aici unde?
Surimi nu-mi prea place ,prefer carnea direct din crab nu pasta facuta din cine stie ce ,dar sosul aioli este demential . Bravooo!