Surimi cu sos aioli

Antreuri
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

4

Pentru sos:

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Decongelăm surimi peste noapte la frigider.
    Desfacem frunzele de la salata și le spălam bine, apoi le lăsăm la scurs.
    Facem sosul Aioli, rețeta o găsiți AICI.
    Topim untul într-o tigaie mare, eventual un wok.
    Prăjim surimi în untul încins pentru câte 2-3 minute pe fiecare parte.
    Când sunt gata se scot pe un platou să se răcească, apoi se vor tăia în două sau trei bucățele fiecare.
    Împărțim salata pe farfurii, aranjăm bucățele de surimi și punem sosul în mijloc.
    Sau se pot amesteca toate într-un castron mai mare și apoi se porționează.
    Poftă bună!

    PS: Untul în care am prăjit surimi se poate adăuga și el peste salată, sau nu, depinde de voi. :)

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Buni

Faceti click pe AICI si veti vedea reteta ptr. sos !!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Multumesc pentru reteta.

abuz

anonymous

De ce nu se da si sosul,nu putem intra sa il vedem,doar cheia este chiar ...sosul

abuz

anonymous

UNDE E RETETA SOSULUI?????
PARE INTERESANTA RETETA DAR ESTE INCOMPLETA

abuz

anonymous

Reteta ar fi ok daca am sti sa facem si sosul.
"Facem sosul Aioli, rețeta o găsiți AICI." aici unde?

abuz

anonymous

Surimi nu-mi prea place ,prefer carnea direct din crab nu pasta facuta din cine stie ce ,dar sosul aioli este demential . Bravooo!

abuz