Petitchef

Surimi cu sos Aioli

Antreuri
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru sos:

Preparare

  • Decongelăm surimi peste noapte la frigider.
    Desfacem frunzele de la salata și le spălam bine, apoi le lăsăm la scurs.
    Facem sosul Aioli, rețeta o găsiți AICI.
    Topim untul într-o tigaie mare, eventual un wok.
    Prăjim surimi în untul încins pentru câte 2-3 minute pe fiecare parte.
    Când sunt gata se scot pe un platou să se răcească, apoi se vor tăia în două sau trei bucățele fiecare.
    Împărțim salata pe farfurii, aranjăm bucățele de surimi și punem sosul în mijloc.
    Sau se pot amesteca toate într-un castron mai mare și apoi se porționează.
    Poftă bună!

    PS: Untul în care am prăjit surimi se poate adăuga și el peste salată, sau nu, depinde de voi. :)


Poze

Surimi cu sos Aioli
Surimi cu sos Aioli - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Buni, 04/08/2018

Faceti click pe AICI si veti vedea reteta ptr. sos !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/01/2014

Multumesc pentru reteta.

(0) (0) Abuz
06/03/2012

De ce nu se da si sosul,nu putem intra sa il vedem,doar cheia este chiar ...sosul

(0) (0) Abuz
06/03/2012

UNDE E RETETA SOSULUI?????
PARE INTERESANTA RETETA DAR ESTE INCOMPLETA

(0) (0) Abuz
06/03/2012

Reteta ar fi ok daca am sti sa facem si sosul.
"Facem sosul Aioli, rețeta o găsiți AICI." aici unde?

(0) (0) Abuz
06/03/2012

Surimi nu-mi prea place ,prefer carnea direct din crab nu pasta facuta din cine stie ce ,dar sosul aioli este demential . Bravooo!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Surimi – un produs 100 % industrial! Surimi – un produs 100 % industrial! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează