Sos de roșii super ușor: rețeta anti-risipa pentru roșiile tale deteriorate
Roșiile tale încep să se strice? Transformă-le în sos de roșii! O rețetă perfectă pentru a vă însoți pastele, orezul, quinoa și altele. De asemenea, ne place să îl facem în cantități mai mari, pe care apoi îl lăsăm să fiarbă într-o tigaie, spargând ouăle în el (ca o chakchouka!). O altă idee de rețetă: pe pâine prăjită la aperitiv ;-) Pe scurt, savurrați!
Ingrediente
3
Preparare
Preparare5 min
Gătire20 min
Curățăm roșiile, scoatem semințele și le tăiem cubulețe. Faceți același lucru cu ardeiul gras. Tăiați șalota și cățelul de usturoi.
Rumenim ardeiul, șalota și usturoiul în ulei de măsline. Când șalota devine translucidă, adăugam roșiile. Adăugăm puțină apă, punem un capac și fierbem până când amestecul are consistența unui sos.
E gata! Poftă bună!
Observații
Dacă doriți să serviți sosul ca fel principal, spargeți un ou, lăsați-l să se gătească în funcție de preferințe, în tigaia cu sos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă