Sos de rosii italian

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Incalzeste o oala cu fundul mai gros la foc mediu. Adauga uleiul, ceapa si un praf de sare. Gateste la foc mic pana ce ceapa se inmoaie (ai grija sa nu se arda). Adauga usturoiul
  • Si mai lasa un minut sa se inmoaie si usturoiul. Adauga pasta de rosii si gateste pana ce se ridica uleiul si culoarea se inchide.
  • Adauga sucul de rosii, sare, piper si frunze aromate daca pui din cele uscate. Gateste la foc mic, pana ce sosul se ingroasa foarte mult si uleiul se ridic (in jur de 30 minute).
    Foloseste sosul ca baza pentru pizza sau paste.

Punctează această reţetă

C Cooking with my soul

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: