Sos ragu

Felul principal
Foarte ușor
2 h 40 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare2 ore
Gătire40 min
  • Se calesc legumele(tocate marunt) in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si baconul. Se incorporeaza carnea tocata, se stinge cu vin, se adauga putina apa si se fierbe 30 de minute.
  • Se adauga sosul de rosii (rosiile in sos tomat se proceseaza cu ajutorul mixerului sau cu blenderul) se condimenteaza si se fierbe la foc mic o ora. Acest sos se poate conserva.(se fierbe la cuptor 15 minute)

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Miam miam miam

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cred ca e f bun

abuz

anonymous

Scurt si la obiect...ce simplu pare dar e asa mult de stat in bucatarie:)
eu fac mai mult si il congelez in recipiente mici si scot cate unul cand am nevoie.

abuz

anonymous

Fantastic!incercati si voi!multumim petit chef!!!

abuz