Sos bolognese

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Ceapa:
    Si morcovul le-am curatat si le-am dat prin razatoare, iar usturoiul l-am tocat marunt. Toate ingredientele le-am pus intr-o tigaie cu ulei la calit.
  • Dupa ce ceapa a devenit usor transparenta am adaugat carnea si am pus capacul lasand sa fiarba incet cam 10-15 minute.
  • A amestecat bine si a pus cutia de rosii in bulion, sarea, piperul si aromele, apoi a lasat sa fiarba inca 30 de minute inabusit.
  • Acest sos se foloseste la spaghetti bolognese si la lasagna.

Punctează această reţetă

Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cnstantin

Bon

abuz

anonymous

Nice

abuz

anonymous

Suuperr

abuz

anonymous

Cel mai bun sos..

abuz

anonymous

Excelent

abuz