Sos vinatoresc

SOS VINATORESC
Felul principal
Foarte ușor
1 h 35 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare1 oră
Gătire35 min
  • Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).
  • Dupa ce carnea s-a prajit putin ,se scoate in alt vas unde se mai inabusa cu putina apa , acoperita cu capac.
  • In grasimea ramasa se calesc ceapa ,morcovul si telina , toate taiate in felii subtiri si dupa ce s-au prajit putin se adauga faina si se mai prajesc 5-6 minute, dupa care se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba cateva minute.
  • Legumele cu sosul se paseaza,se toarna peste carne, se potriveste de sare,piper si se adauga feliile subtiri de lamaie. Se mai da totul intr-un clocot. Se serveste fierbinte cu paste.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: