Petitchef

SOS VINATORESC

Felul principal
6 porții
1 oră
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).
  • Dupa ce carnea s-a prajit putin ,se scoate in alt vas unde se mai inabusa cu putina apa , acoperita cu capac.
  • In grasimea ramasa se calesc ceapa ,morcovul si telina , toate taiate in felii subtiri si dupa ce s-au prajit putin se adauga faina si se mai prajesc 5-6 minute, dupa care se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba cateva minute.
  • Legumele cu sosul se paseaza,se toarna peste carne, se potriveste de sare,piper si se adauga feliile subtiri de lamaie. Se mai da totul intr-un clocot. Se serveste fierbinte cu paste.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează