Ingrediente: 500 gr vinete 150 gr rosii cherry 100 gr ceapa 100 gr telina (tulpina) 4 linguri pastă de roșii 80 gr măsline verzi (fără sâmburi) 1 lingură capere...
Ingrediente: 2 vinete 1 aluat brisée -aluat pentru tartă sărată 2 linguri de sos de roșii 1 lingură de miere 1 ceapă galbenă 2 căței de usturoi 1 lingură...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 1 rosie 1/2 ceapa alba 1 ardei iute (optional) 1 legatura de coriandru sucul de la d'1/2 lamaie verde 1/2 ardei gras verde un strop de ulei de...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...