Cartofii se pun la fiert in coaja intr-o cratita cu apa si sare. Separat punem la fiert dovlecelul zucchini in coaja, morcovul curatat de coaja si buchetelele de broccoli lasate intregi. Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Dovlecelul zucchini se taie in jumatate si feliute potrivite,morcovul il taiem rondele, iar broccoli in bucati mai mici. La sfarsit punem sfecla rosie taiata cuburi,condimentam cu sare si piper,punem ulei de masline si zeama de lamaie.
A vrut sa spuna "ulei obisnuit". Prea cautati nodul din papura. Chiar nu stiu ce cauta asemenea "literati", pe retelele gastronomice. Mergeti mai bine la o biblioteca !
Fetele care comenteaza retetele , o salata indiferent din ce legume este compusa ,REMINE O SALATA !!!!!! -ACUM SE GASESC LEGUME IN TOATE ANOTIMPURILE ,DRAGELE MELE ROMINCE !
Comentarii:
A vrut sa spuna "ulei obisnuit". Prea cautati nodul din papura. Chiar nu stiu ce cauta asemenea "literati", pe retelele gastronomice. Mergeti mai bine la o biblioteca !
Fetele care comenteaza retetele , o salata indiferent din ce legume este compusa ,REMINE O SALATA !!!!!! -ACUM SE GASESC LEGUME IN TOATE ANOTIMPURILE ,DRAGELE MELE ROMINCE !
Ai impresia ca uleiul de masline este anormal?
Nu pare apetisantă !
..de vara ? nu prea.....
E mai degraba o salata de toamna-iarna, pentru ca lipsesc legumele specifice verii: rosii, castraveti, ardei etc.