Ceapă roșie murată

votează acum
Acompaniamente
6 porții
Foarte ușor
24 h 5 m
52 Kcal

Pentru cei care nu știu, murăturile sunt legume care sunt scufundate într-o soluție de oțet sau saramură și servesc ca și condimente în multe feluri de mâncare! Termenul provine din verbul englezesc „to pickle” care înseamnă „a conserva în saramură”. Acest lucru permite ca legumele să fie păstrate mai mult timp, oferindu-le în același timp un gust bun. Nu ezitați să experimentați cu diferite legume (conopidă, castraveți, morcov, ridichi și multe altele) :-)


Ingrediente

6
Cost estimat: 1.36 (0.23€/porție)

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare24 ore

Observații

Cât timp se păstrează murăturile?
Până la o lună, la frigider într-un borcan ermetic. Cu cât le lasați mai mult să stea, cu atât gustul va fi mai puternic.

Ce oțet să folosiți pentru murături?
Puteți folosi și oțet de cidru, vin alb sau vin roșu.

Ce ceapă să folosiți pentru murături?
Puteți folosi orice ceapă pentru a face această rețetă! Nu ezitați să faceți această rețetă cu alte legume precum castraveți, conopida, morcovi, toate gusturile sunt permise!

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 51Kcal
  • Carbo: 9.4g
  • Grăsimi: 0.1g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 0.2g
  • Fibre: 0.2g
  • Zahăr: 8.9g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (78g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+