Ceapa murata

Altele
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

6

Preparare

  • Se taie mustatile cepei si se pune intr-un vas termorezistent. Se dau in clocot 2 litri de apa si se pun peste ceapa.Se lasa sa se raceasca complet. Se strecoara ceapa si se curata.
  • Se amesteca cu sare si se lasa peste noapte.A doua zi se limpezeste cu apa rece si se sterge cu un prosop.Se pun pe foc otetul cu zahar si condimente,amestecandu-se pana se topeste zaharul.Atentie nu trebuie sa clocoteasca.
  • Se aseaza ceapa impreuna cu ardeiul iute taiat rondele in borcane.Se toarna otetul avand grija sa cada din condimente in fiecare borcan.
  • Se infileteaza strans.Se poate servi dupa o luna.Pentru a sti data de cand pot fi mancate, eu va sfatuiesc sa legati un biletel de borcan cu data la care le-ati facut.

Punctează această reţetă

3sisterscooking3sisterscooking

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Dragos

Ce soi de ceapă este?

abuz

anonymous

Deosebita !!!

abuz