Ceapă crocantă în air fryer, super crocantă și gustoasă

votează acum
Acompaniamente
5 porții
Foarte ușor
23 min

Air Fryer-ul a ajuns în bucătării și odată cu el o serie de rețete inovatoare și mai sănătoase. Una care a cucerit papilele gustative este ceapa crocantă făcută în Air Fryer. Extrem de versatilă și ușor de preparat, cu doar câteva ingrediente și câteva minute, veți avea o garnitură delicioasă și crocantă pentru orice masă. Folosește-o în sandvișuri, salate, servită cu carne sau pui sau chiar ca aperitiv. Verifică pașii noștri și bucură-te de această rețetă!


Ingrediente

5

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire18 min

Observații

Ce tip de ceapă a fost folosit în această rețetă?

Pentru a face ceapă crocantă, folosiți de preferință ceapă mai fermă, cum ar fi cea albă sau galbenă. Ceapa mov și cea roșie nu sunt recomandate.

Cum se condimentează ceapa crocantă în Air Fryer?

Se condimentează după gust cu sare, piper, paprika, praf de usturoi sau alte tipuri de condimente. Uleiul de măsline și făina (sau amidonul) sunt esențiale pentru un rezultat crocant.

Nu aveți Air Fryer?

Faceți ceapa crocantă în cuptor sau în friteuză cu ulei.

Cum se păstrează ceapa crocantă?

Odată răcită, puneți-o într-un recipient etanș.

Unde se servește ceapa crispy?

În salate sau sandvișuri, cum ar fi hamburgeri, wraps, hot dog și multe altele. Foarte versatilă, ceapa crispy poate fi folosită și ca aperitiv sau ca acompaniament pentru carne și pui.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+