Cum să faci ceapă crocantă în cuptor?

votează acum
Acompaniamente
5 porții
Foarte ușor
25 min

Ceapa crocantă, acea garnitură crocantă și gustoasă care ridică orice fel de mâncare, a primit o versiune mai sănătoasă și mai ușor de preparat: coaptă în cuptor. Crocantă pe dinafară și moale pe dinăuntru, servește-o doar cu burgeri, tacos sau alte tipuri de sandvișuri. Dacă o preferați ca aperitiv, o puteți face și voi. V-ați gândit să o serviți ca acompaniament la carne, pui sau într-o salată? Nu ezita, preparatul tău va fi și mai delicios și parfumat. Consultă rețeta noastră pas cu pas și fii uimit de ceapa crocantă la cuptor.


Ingrediente

5

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire20 min

Observații

Ce tipuri de ceapă pot folosi în această rețetă?

Folosiți de preferință ceapă albă sau galbenă, deoarece sunt mai tari. Ceapa mov sau cea roșie nu sunt recomandate.

Pot folosi alte condimente?

Desigur, condimentele sunt întotdeauna după gust.

Preferați să prăjiți ceapa crocantă?

Și asta este în regulă. Ideal este să o prăjești cu temperatura uleiului între 180 și 190ºC până devine aurie.

Cum păstrez ceapa crocantă?

Lăsați-o să se răcească complet și păstrați-o într-un borcan sigilat.

Cum se servește ceapa crocantă?

Ceapa crocantă merge perfect cu hamburgeri, hot dog, tacos sau alte tipuri de sandwich-uri. De asemenea, se servește cu carne, pui sau salate.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+