Sos de pui cu masline si ciuperci
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Sos teriyaki de casă, perfect pentru a însoți somonul și puiul!
-
Sos de ardei roșu (alternativă la hummus, guacamole sau tapenadă)
-
Sos de dovleac și ricotta, perfect pentru a însoți pastele sau umple ravioli!
-
Sos coreean picant gochujang pentru bibimbap
Preparare
Preparare30 min
Gătire25 min
- Se prajesc pulpele de pui in ulei cu usturoiul taiat felii.
Se adauga ciupercile taiate tot felii (daca ciupercile sunt proaspete mai intai se fierb putin) . - Dupa ce se calesc si ciupercile se pune bulionul, maslinele intregi si condimentele.
Se toarna apoi vinul alb (care la mine era de fapt rose) si se mai fierbe 20-25 min. la foc potrivit. - La sfarsit se mai adauga usturoi pisat.
Este o mancarica foarte buna si aromata care merge bine cu piure de cartofi, numai ca preferat cu mamaliguta calda.
Nely`s Blog