Sos coreean picant gochujang pentru bibimbap

votează acum
Acompaniamente
4 porții
Foarte ușor
5 min
73 Kcal

Descoperiți sosul picant coreean cu gochujang pentru Bibimbap, o adevărată explozie de arome care vă duce într-o călătorie în


Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

  • Sos coreean picant Gochujang pentru Bibimbap - Preparare etapa 1Puneți gochujang, zahărul alb, sosul de soia, uleiul de susan și susanul într-un recipient.
  • Sos coreean picant Gochujang pentru Bibimbap - Preparare etapa 2Amestecați totul.
  • Sos coreean picant Gochujang pentru Bibimbap - Preparare etapa 3Este gata deja! Încorporează acest sos direct în bibimbap-ul tău sau pune-l într-un castron separat :-)

Observații

Cât timp se păstrează sosul pentru Bibimbap?
Puteți păstra sosul bibimbap timp de 1 săptămână, la frigider, într-un recipient ermetic.

Ce este gochujang?
Gochujang este o pastă de chili fermentată folosită ca și condiment în bucătăria coreeană. Este utilizat pe scară largă în sosurile care însoțesc cele mai populare mâncăruri coreene precum bibimbap sau aripioare de pui cu sos gochujang. Foarte picant și cu note dulci și sărate, îmbunătățește preparatele și le oferă „gustul tipic coreean” pe care îl iubim atât de mult.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 73Kcal
  • Carbo: 10g
  • Grăsimi: 2.9g
  • Grăsimi sat.: 0.4g
  • Proteine: 1.4g
  • Fibre: 0.4g
  • Zahăr: 8.7g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (20g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+