Sos coreean picant gochujang pentru bibimbap
votează acum
Descoperiți sosul picant coreean cu gochujang pentru Bibimbap, o adevărată explozie de arome care vă duce într-o călătorie în
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Sos de miere/mustar – o combinatie irezistibila dulce/sarat
-
Sos teriyaki de casă, perfect pentru a însoți somonul și puiul!
-
Sos de ardei roșu (alternativă la hummus, guacamole sau tapenadă)
-
Sos deluxe cremos, secretul sosului de cartofi dezvăluit în sfârșit!
Preparare
Puneți gochujang, zahărul alb, sosul de soia, uleiul de susan și susanul într-un recipient.
Amestecați totul.
Este gata deja! Încorporează acest sos direct în bibimbap-ul tău sau pune-l într-un castron separat :-)
Observații
Cât timp se păstrează sosul pentru Bibimbap?
Puteți păstra sosul bibimbap timp de 1 săptămână, la frigider, într-un recipient ermetic.
Ce este gochujang?
Gochujang este o pastă de chili fermentată folosită ca și condiment în bucătăria coreeană. Este utilizat pe scară largă în sosurile care însoțesc cele mai populare mâncăruri coreene precum bibimbap sau aripioare de pui cu sos gochujang. Foarte picant și cu note dulci și sărate, îmbunătățește preparatele și le oferă „gustul tipic coreean” pe care îl iubim atât de mult.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 73Kcal
- Carbo: 10g
- Grăsimi: 2.9g
- Grăsimi sat.: 0.4g
- Proteine: 1.4g
- Fibre: 0.4g
- Zahăr: 8.7g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (20g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!