6 pahare de vin se pun la frigider sa se racesca . Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Intre timp sucul de struguri se pune la fiert cu 125 ml zahar. Se clocoteste 4-5 minute si se ia de pe foc.
Se adauga gelatina scursa si se amesteca pana se dizolva. Se lasa sa se racoreasca si se distribuie in paharele de vin. Se lasa sa se inchege 4 ore.
Boabele de struguri se dau prin albus de ou batut si apoi prin zaharul ramas si se lasa sa se intareasca. Se servesc jeleurile cu boabe de struguri glasate si frunze de menta.
Milkshake cu struguriSuc de struguriMancare de varza murata cu struguriJeleuri cu portocale si sampanieTarta cu struguriPere inabusite in suc de struguri.
Salata-cocktail de fructeSalata de fructe cu castravetiSendvisuri cu branza si struguriShanghai specialPui curry cu struguriMust de struguri fiertDesert bavarez cu vanilieSalata de pere si struguriCheesecake Tutti Frutti.