Frosé de pepene verde: cocktail-ul cu granita si rosé, super revigorant
Frosé de pepene verde: cocktail-ul cu granita si rosé, super revigorant
Astăzi, direct într-un pepene verde vă oferim "Frosé"-ul nostru: un cocktail extra răcoritor, în modul "granita". Super ușor de făcut, vă putem asigura că vă veți uimi oaspeții cu el :-D
Tăiați pepenele în jumătate și luați biluțe din pulpă cu ajutorul unei linguri pariziene.
Luați restul de pulpă și puneți-o într-un blender (nu tot pepenele va intra în blender, vă recomandăm să faceți acest lucru în mai multe etape).
Adăugați rosé-ul în blender și amestecați totul. Treceți amestecul printr-o sită, astfel încât amestecul să fie foarte lichid. Odată ce toate ingredientele sunt amestecate, puneți totul într-un recipient la congelator pentru cel puțin 1 noapte.
Scoateți recipientul din congelator și „zdrobiți” amestecul înainte de a-l transfera în cojile de pepene verde.
Decorați cu bile de pepene verde și mentă proaspătă (opțional) sau umbrele mici colorate :-)