Ce ne place sa consumam cel mai mult vara? Pepene galben si pepene verde! Si uite asa, ne-a venit o idee sa facem o salata!
Pentru a face acest preparat si mai irezistibil, adaugati bile de mozzarella, cateva rosii cherry si sunca Serrano taiate in bucăți. Serviti direct in coaja pepenelui pentru o prezentare la fel de frumoasa, pe cat este de originala :-)
Taiati pepenele galben in jumatate si indepartati semintele. Scoateti tot miezul cu o lingura speciale si formati bilute.
Din miezul de pepene verde, faceti 8 . Tăiați castravetele in bucati mici. Taiați roșiile cherry in jumatate, taiati sunca transversal si tocați busuiocul.
PuneTI totul Intr-un bol: bilele de pepene galben si cele de pepene verde, rosiile cherry, castravetele, sunca, mozzarella, busuiocul, sarea, piperul si uleiul de masline si amestecati bine.
Puneti totul in jumatatile de pepene galben, scobite si gata!