Cuptorul se preincalzeste la 180ºC. Ardeii se taie in doua si se curata de seminte pastrandu-se coditele.Se asaza intr-o tava unsa. Ciupercile se curata si se toaca, apoi se calesc in unt si o lingura de ulei de masline pana se evapora tot lichidul in exces.
Se amesteca cu chivasul tocat si cu aceasta compozitie se umplu ardeii kapia. Se pune deasupra branza feta faramitata. Parmezanul ras se amesteca cu pesmetul si se presara peste ardei.
Se sareaza, se presara restul de ulei si se da tava la cuptor 45 minute. Ardeii se servesc calzi. Orez acrisor cu feta si ardei.
Ardei umpluti cu orez si ciuperciArdei umpluti cu carne de vitaSalata de ardei copti cu sardineArdei umpluti cu branzaArdei umpluti cu branza CheddarTarta cu ardei grasi coptiArdei in trei culori cu ierburi aromate.
Pui cu sos si cartofiArdei umpluti cu vineteArdei umpluti cu branzaPachetele cu spanac si branzaSalata Portabello (de ciuperci)Ton cu ardei grasPui cu ardei in trei culori.