Ardeii se curata de cotor si de seminte, se spala si se pun la scurs. Intre timp se face umplutura de branza. Se pune branza feta intr-un castron si se amesteca cu untul, mararul tocat marunt si 3 lingurite de boabe de mustar. Se poate condimenta branza si cu putina boia si piper. Cand ardeii s-au zvantat, se umplu cu pasta de branza. Se pun la frigider sa se intareasca pasta de branza pentru minim 2 ore. Cand se servesc, ardeii se taie feliute nu foarte subtiri, de aproximativ jumatate de centrimentru.
Comentarii (25):
Comentariul tău:Boabele alea de mustar au dat nasps rau :(
Oare se vor inmuia boabele alea de mustar????
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Fac des ardei umpluti cu brinza sint buni
Cred ca fac in seara asta o reteta buna si facile pt preparat
Foarte buna reteta si au iesit foarte gustosi...
Superrr
Excelent
Sunt buni dar nu ceva deosebit
Imi place ideea cu taiatul transversal in rondele