Sos de dovleac și ricotta, perfect pentru a însoți pastele sau umple ravioli!

votează acum
Acompaniamente
5 porții
Foarte ușor
25 min
130 Kcal

Iată o umplutură care nu trebuie să te lase indiferent, mai ales pentru a-ți însoți preparatul cu paste ;-) O adevărată masă de toamnă/iarnă.


Ingrediente

5
Cost estimat: 4.42 (0.88€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min

Observații

Cu ce ​​să combinați acest sos?
Puteți folosi acest sos pentru a însoți pastele, dar și ca umplutură pentru a face ravioli, sau legume umplute. Îl poți adăuga și la un simplu piure de cartofi pentru a-l îmbunătăți și a-i da un gust de toamna!

Cu ce ​​pot înlocui rozmarinul?
Dacă ai cimbru, îl poți folosi!

Cum să gătiții dovleacul?
Îl poți prăji într-o tigaie în ulei de măsline și condimente sau la cuptor. În funcție de mărimea bucăților tale, le poți găti (asezonate la fel) la cuptor la 200°C până se înmoaie.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 130Kcal
  • Carbo: 3.7g
  • Grăsimi: 8.7g
  • Grăsimi sat.: 4.2g
  • Proteine: 7.8g
  • Fibre: 2.3g
  • Zahăr: 2.1g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (141g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+