Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Ceapa se toaca marunt si se caleste foarte putin, se adauga ciupercile taiate, si se lasa la foc potrivit cca 15 min.
Ele isi vor lasa apa, deci nu este nevoie sa mai punem noi.Cand s-au inmuiat adaugam sucul de rosii, condimentele si mai lasam la foc 15 minute.
Care este greuratea de paste, ce marime au pastele? 300g, mI MULT>> O reteta extraordinar de simpla neexplicata ca lumea! sUC DE ROSII TIP ciao SAU BULION? pATRUNJEL??De ce 15+15 min pt ciuperci?? Sa le faci scrum? Numai postaci care n-au gatit in viata lor ciuperci ar urla entuziasmati ca ce grozave sunt!
Comentarii (17):
Care este greuratea de paste, ce marime au pastele? 300g, mI MULT>> O reteta extraordinar de simpla neexplicata ca lumea! sUC DE ROSII TIP ciao SAU BULION? pATRUNJEL??De ce 15+15 min pt ciuperci?? Sa le faci scrum? Numai postaci care n-au gatit in viata lor ciuperci ar urla entuziasmati ca ce grozave sunt!
Excelent
Marfa!
Mmmmmmmm deliceoase
Foarte buna !!!
Delicioase
Super
Ff buna
Multumesc pentru reteta mi-a iesit excelent
Excelent!!!