Spaghetele se fierb in apa rece cu putina sare si o lingura de ulei.
Intotdeauna pastele se fierb fara capac si dupa ce se scurg de apa in care au fiert nu se mai clatesc cu apa rece.
Dupa ce spaghetele au fiert, acestea se scurg de apa in care au fiert si se aseaza intr-un castron,platou sau cratita...
Pentru servire puteti amesteca spaghetele direct cu sosul sau sa adaugati sosul direct in farfurie.
Ceapa si ciupercile se inabusa bine in 3-4 linguri ulei de masline ,se adauga ardeiul gras,rosiile taiate cubulete,usturoiul tocat marunt,100 g cascaval taiat cubulete (restul de 100g cascaval se pastreaza pentru servire), sucul de rosii,pasta de tomate sau bulionul dupa gust.
Se potriveste de sare, piper, condimente si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Daca sosul este prea gros se mai adauga putina apa fiarta in sos.
Comentarii:
Intrebare: Cum fierbi pastele in apa rece?:))
Magnific
NU ARATA BINE IN FARFURIE
Delicioasa