Paste cu sos de post

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare25 min
Gătire15 min
  • Spaghetele se fierb in apa rece cu putina sare si o lingura de ulei.
  • Intotdeauna pastele se fierb fara capac si dupa ce se scurg de apa in care au fiert nu se mai clatesc cu apa rece.
  • Dupa ce spaghetele au fiert, acestea se scurg de apa in care au fiert si se aseaza intr-un castron,platou sau cratita...
  • Pentru servire puteti amesteca spaghetele direct cu sosul sau sa adaugati sosul direct in farfurie.
  • Ceapa si ciupercile se inabusa bine in 3-4 linguri ulei de masline ,se adauga ardeiul gras,rosiile taiate cubulete,usturoiul tocat marunt,100 g cascaval taiat cubulete (restul de 100g cascaval se pastreaza pentru servire), sucul de rosii,pasta de tomate sau bulionul dupa gust.
  • Se potriveste de sare, piper, condimente si se adauga patrunjelul tocat marunt.
  • Daca sosul este prea gros se mai adauga putina apa fiarta in sos.
CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

20/03/2016

Intrebare: Cum fierbi pastele in apa rece?:))

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
12/04/2014

Magnific

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/02/2013

NU ARATA BINE IN FARFURIE

(0) (0) abuz
10/03/2012

Delicioasa

(0) (1) abuz