Paste cu sos de post
Ingrediente
4
Preparare
Preparare25 min
Gătire15 min
- Spaghetele se fierb in apa rece cu putina sare si o lingura de ulei.
- Intotdeauna pastele se fierb fara capac si dupa ce se scurg de apa in care au fiert nu se mai clatesc cu apa rece.
- Dupa ce spaghetele au fiert, acestea se scurg de apa in care au fiert si se aseaza intr-un castron,platou sau cratita...
- Pentru servire puteti amesteca spaghetele direct cu sosul sau sa adaugati sosul direct in farfurie.
- Ceapa si ciupercile se inabusa bine in 3-4 linguri ulei de masline ,se adauga ardeiul gras,rosiile taiate cubulete,usturoiul tocat marunt,100 g cascaval taiat cubulete (restul de 100g cascaval se pastreaza pentru servire), sucul de rosii,pasta de tomate sau bulionul dupa gust.
- Se potriveste de sare, piper, condimente si se adauga patrunjelul tocat marunt.
- Daca sosul este prea gros se mai adauga putina apa fiarta in sos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: