Am pregatit sosul in timp ce apa pentru paste urma sa fiarba. Ceapa se taie marunt si morcovul cubulete mici.In putin ulei de masline se caleste ceapa pana devine translucida. Se adauga morcovul si se caleste si el cu ceapa pentru un minut.Se adauga apoi carnea si se caleste pana se ''mazareste''.Se adauga vinul si se lasa sa ajunga la punctul de fierbere sa elimine alcoolul.La sfarsit adaugam sucul de rosii sau rosiile cuburi si condimentele. Lasam sa fiarba pana carnea este facuta caci la cuptor nu va sta mult. Pennele fierte (mai mult sau mai putin) se scurg de apa si se amesteca cu sosul.Se adauga apoi intr-un vas termorezistent, se adauga cascavalul desupra si se tin la cuptor pana se topeste si rumeneste cascavalul. Pofta buna!
Foarte bune! dar daca pastele sunt "fierte mai mult sau mai putin", trebuie sa fie sos mai mult pentru ca va fi absorbit de paste si daca raman fara, la cuptor pastele de deasupra se vor usca un pic.
Comentarii:
EXCELENTA !
Ce sos aifacut?
Mia placut ideea, in loc de lassagna, se pot folosi penne !!!
SPOR LA TREABA SI LA IDEI !!!!!
Foarte bune! dar daca pastele sunt "fierte mai mult sau mai putin", trebuie sa fie sos mai mult pentru ca va fi absorbit de paste si daca raman fara, la cuptor pastele de deasupra se vor usca un pic.
Dupa cum am votat , excelent!