Punem pennele la fiert in apa clocotita cu sare si fierbem 6-8 min, se scurg si se dau sub un jet de apa rece, se pun deoparte. Dovlecelul il dam pe razatoare, ochiul mic, usturoiul la fel. Calim usturoiul in ulei cateva secunde, adaugam dovlecelul, intre timp taiem rosiile cuburi si adaugam la dovlecelul calit, condimentam dupa gust si adaugam busuioc, lasam 10 min. Intr-un vas termorezistent asezam un rand de penne pe diagonala, turnam peste dovlecelul cu rosii, apoi mai un rand de penne. Batem ouale cu putina sare si smantana, radem 100 gr de cascaval si turnam peste, radem cei 50 de grame cascaval si introducemla cuptor pana ce se rumeneste deasupra.
Comentarii:
Foarte buna
Super super bun
Delicio foarte bun imi place
Fara partea de cuptor, adica eliminam grasimile: oua, cascaval, smintina...
Cam multe grasimi: unt, cascaval, smantana, oua
FOARTE BUNA