1.Topim untul intr-o craticioara.Adaugam faina si laptele si mestecam continuu,pentru a evita cocoloasele.Adaugam 100 gr cascaval si branza telemea (eu le-am dat pe razatoare). Amestecam pana devine un sos gros. Adaugam sare si piper dupa gust.
2.Se fierb penettele conform instructiunilor de pe pachet (adica 9-11 minute). Se unge o tava cu unt apoi se adauga pennele strecurate. Se toarna sosul deasupra. Se pune restul de cascaval ras si cate un pic de unt din loc in loc. Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.
Comentarii (22):
Geniala aceasta reteta! Foarte foarte bună! nota 10+
F bune!
Mmmmmmm
Delicios.
Fara faina!!!!!!!!!!! prea mult lapte! fara piper!
Simplu si Gustos!
Super buna
Cacamas' pe voi de carnati
Ok rapid si usor
Nu poate fi decat foarte gustos si satios acest fel de mancare.Voi pregati si eu asa o bunatate ,care este si usor de facut si rapid.