Petitchef

Penne quattro formaggi cu spanac

Cvartetul vesel de branzeturi e muzica pentru papilele mele gustative, asa ca cel mai bine e sa stau cu o farfurie fierbinte de paste in brate si sa ma uit la unul din multele seriale preferate.

Felul principal
2 porții
5 min
25 min
Ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se fierb pastele al dente in apa cu sare si cativa stropi de ulei, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  • Se pune cubul de unt la topit intr-un vas, se adauga smantana dulce, branzeturile si spanacul taiat bucatele si se incalzesc pana totul se transforma intr-un sos cremos si gustos. Se asezoneaza cu sare si piper si se amesteca pennele in compozitie.


Întrebări:




Comentarii (17):

25/05/2015

Nu se pune ulei la fierberea pastelor pt. ca se''taie'' nu mai face priza sosul cu pastele.

am gătit această rețetă (2) (0) Abuz
27/03/2015

La fierberea pastelor nu se adauga niciodata ulei, invata si tu ceva de la italieni! Si nu cred ca pe ambalajul pastelor scrie o asemenea gogomanie!

am gătit această rețetă (2) (1) Abuz
29/06/2013

Mhuoaaaaaaa,,ffff bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
John_, 07/03/2020

1. Pastele se fierb doar cu apa si sare.
2.Sosul de smantana trebuie preparat separat, cu doua galbenusuri, si se adauga la final.
3. Cascaval sau orice fel de branza? Hmm...Ce fel de reteta e asta?
Desigur ca orice fierbe intr-o tigaie se poate manca dar pana la o reteta adevarata e cale lunga.

(0) (0) Abuz
26/05/2015

Rapidă, foarte bună, dar cu multe calorii

(0) (0) Abuz
24/05/2015

Gustos ,bun

(0) (0) Abuz
23/05/2015

Italienii nu pun NICIODATA ulei in apa in care fierb pastele, e un obicei barbar!

(0) (0) Abuz
28/03/2015

F.gustoasa,buna

(0) (0) Abuz
27/03/2015

Felicitari pentru reteta...(.as vrea sa spun doar ca fiecare are propria reteta iar daca ne place ori nu,putem s-o spunem la modul civilzat, Mai era putin si erai gata sa dai de pamant cu cine a postat reteta...rusine,pentru cel-cea de-o stea care se comporta in felul acesta...)

(1) (0) Abuz
Lixandra, 27/03/2015

Cred ca ar fi mai bine daca mai intai punem spanacul in untul topit si-l lasam sa se caleasca putin si mai apoi adaugam smantana si branzeturile .

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Penne gratinate
Penne gratinate
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Lasagna cu ricotta și spanac
Lasagna cu ricotta și spanac
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează