Cvartetul vesel de branzeturi e muzica pentru papilele mele gustative, asa ca cel mai bine e sa stau cu o farfurie fierbinte de paste in brate si sa ma uit la unul din multele seriale preferate.
Se fierb pastele al dente in apa cu sare si cativa stropi de ulei, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se pune cubul de unt la topit intr-un vas, se adauga smantana dulce, branzeturile si spanacul taiat bucatele si se incalzesc pana totul se transforma intr-un sos cremos si gustos. Se asezoneaza cu sare si piper si se amesteca pennele in compozitie.
1. Pastele se fierb doar cu apa si sare. 2.Sosul de smantana trebuie preparat separat, cu doua galbenusuri, si se adauga la final. 3. Cascaval sau orice fel de branza? Hmm...Ce fel de reteta e asta? Desigur ca orice fierbe intr-o tigaie se poate manca dar pana la o reteta adevarata e cale lunga.
Felicitari pentru reteta...(.as vrea sa spun doar ca fiecare are propria reteta iar daca ne place ori nu,putem s-o spunem la modul civilzat, Mai era putin si erai gata sa dai de pamant cu cine a postat reteta...rusine,pentru cel-cea de-o stea care se comporta in felul acesta...)
Comentarii (17):
Nu se pune ulei la fierberea pastelor pt. ca se''taie'' nu mai face priza sosul cu pastele.
La fierberea pastelor nu se adauga niciodata ulei, invata si tu ceva de la italieni! Si nu cred ca pe ambalajul pastelor scrie o asemenea gogomanie!
Mhuoaaaaaaa,,ffff bun
1. Pastele se fierb doar cu apa si sare.
2.Sosul de smantana trebuie preparat separat, cu doua galbenusuri, si se adauga la final.
3. Cascaval sau orice fel de branza? Hmm...Ce fel de reteta e asta?
Desigur ca orice fierbe intr-o tigaie se poate manca dar pana la o reteta adevarata e cale lunga.
Rapidă, foarte bună, dar cu multe calorii
Gustos ,bun
Italienii nu pun NICIODATA ulei in apa in care fierb pastele, e un obicei barbar!
F.gustoasa,buna
Felicitari pentru reteta...(.as vrea sa spun doar ca fiecare are propria reteta iar daca ne place ori nu,putem s-o spunem la modul civilzat, Mai era putin si erai gata sa dai de pamant cu cine a postat reteta...rusine,pentru cel-cea de-o stea care se comporta in felul acesta...)
Cred ca ar fi mai bine daca mai intai punem spanacul in untul topit si-l lasam sa se caleasca putin si mai apoi adaugam smantana si branzeturile .