Chec cu branza

Desert
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval


      Preparare

      Preparare20 min
      Gătire30 min
      • Mixat bine ouale intregi, adaugat smantana si mixat in continuare pana cand a fost bine incorporata, amestecat drojdia cu faina si adaugat in compozitie
        si mixat in contiuare pana la omogenizarea amestecului
      • La sfarsit adaugat branza strivita bine cu furculita. si mai mixat putin turnat amestecul in tava tapetata cu hartie de copt.
      • Lasat checul la dospit la cald pana cand a crescut bine, apoi am presarat deasupra cascaval ras si copt cca 40 minute la 180 grade Celsius taiat cand s-a racit.
      • Checul a crescut bine in cuptor, dar dupa cescos a dat putin inapoi, dar asta nu i-a afectat cu nimic gustul, care s-a completat de minune cu chiftelutele de pui si rosiile cherry pe masa de revelion.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:




      +