Inspirata de reteta Ralucai a iesit checul asta delicios. ajustat nistel cantitatile, dupa cum mi-a venit la ochi. Untul moale la temperatura camerei mixat bine impreuna cu crema de branza. adaugat 100 g zahar (pudra) si mixat pana obtinut crema fina.
Ouale separat, galbenusurile adaugandu-le in crema de branza, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Faina amestecat cu praful de copt si adaugat la crema, mixand usor.
Albusurile batut spuma tare cu un praf de sare. adaugat restul de zahar si esenta de vanilie si mixat pana obtinut o bezea lucioasa.turnat peste amestecul cu branza si omogenizat.
Copt in tava de chec tapetata cu hartie de copt, la foc mediu,pana s-a rumenit deasupra.Se lasa sa se racoreasca, se scoate din tava, se portioneaza si se presara cu zahar pudra din abundenta.
Sincer? Nu am nimic de comentat asupra retetei... Pare in regula. Dar...lamuriti-ma, va rog! Nici aperitivele nu mai sunt ce au fost? Caci aceasta reteta este incadrata la aperitive! S-au schimbat bietele de ele? Parca aperitivele erau sarate...
Comentarii:
Sincer? Nu am nimic de comentat asupra retetei... Pare in regula. Dar...lamuriti-ma, va rog! Nici aperitivele nu mai sunt ce au fost? Caci aceasta reteta este incadrata la aperitive! S-au schimbat bietele de ele? Parca aperitivele erau sarate...
Se pot adauga si diverse ( fructe,rahat etc.) ?
E foarte bun checul
asta
SUPER dar eu am pus mai multe oua.