Chec cu branza de vaci

Chec cu branza de vaci
Desert
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Chec cu resturi de raclette


Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se cerne faina se amesteca cu amidonul ,sarea si bicarbonatul stins cu otet separat se bat ouale cu zaharul pana ce nu se mai simt granule de zahar in amestec apoi se adauga untul topit.
  • Se adauga putin cate putin din amestec, peste faina,
    apoi branza de vaci,amestecand cu o lingura de lemn
    se toarna compozitia in forma si se introduce in cuptorul preincalzit.Se coace aprox 20min la temperatura mare(200grade)apoi inca 20la foc mic.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

05/08/2012

Este inetresant

(0) (0) abuz



+