Chec vegan cu ciocolată

Gustări
8 porții
Foarte ușor
35 min

Fără ouă, fără lapte... Se mai poate face o prăjitură pentru desert? Da, desigur ! Aceasta va fi așadar vegană și...ciocolatoasă deoarece vă dovedim că rezultatul poate fi delicios ;-) Urmați pașii rețetei noastre și reproduceți ușor, acasă, acest chec.

Ingrediente

8

Glazura (opțional):

Materiale

  • tavă de chec 22x11 cm

Preparare

Preparare10 min
Gătire25 min
  • Topiți ciocolata la bain-marie sau la cuptorul cu microunde. Adăugați zahărul și cacaoa și amestecați, apoi adăugați iaurtul și amestecați bine.
  • La final se adaugă pudra de migdale, făina și praful de copt. Turnați aluatul într-o tavă unsă cu unt.
  • Coaceți timp de 25 de minute la 180°C.
  • Dacă vrei să faci o glazură: răcește checul, apoi topește ciocolata și amestec-o cu laptele.Toarnă amestecul peste checul rece. Gata!

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: