Faina se amesteca cu praful de copt. Intr-um vas se bat ouale la mixer cateva minute, pana isi maresc volumul. Adaugam uleiul, sarea si piperul.
Oprim mixerul si cu o spatula incorporam alternand, faina, laptele si pesmetul. A inlocuit o parte din faina cu pesmet, tocmai pentru ai da aspectul rustic, zic e. Daca doriti ceva mai fin, mergeti numai pe faina.
Peste compozitia rezultata adaugam branza feta taiata cubulete, ardeiul rosu taiat cubulete, maslinele fara samburi si feliate, spanacul tocat, cascavalul ras si verdeata tocata. Mestecam incet sa incorporam toate ingredientele.
Tapetam o forma de chec cu hartie de copt sau cu ulei si turnam compozitia. O introducem la cuptor la foc mediu pana devine rumena.
Comentarii:
Arata super!o sal ancerc si eu.
Super......arata bn ....cred ca e gustoasa o s-o fac si eu imediat
E supeeeeer