Chec aperitiv cu feta si masline
Un chec sarat foarte usor de realizat, la fel de potrivit ca gustare cat si ca fel principal de mancare Cand cautati o reteta usoara, gustoasa si potrivita pentru orice masa, checul aperitiv este solutia! Pas cu pas, urmati pasii de realizare a checului nostru din reteta scrisa + video.
Ingrediente
6
Cost estimat: 3.24Euros€ (0.54€/porție)
Materiale
- tava de chec
Preparare
Preparare10 min
Gătire40 min
Bateti ouale intr-un bol de salata.Puneti faina si praful de copt si amestecati. Adaugati laptele putin cate putin, apoi uleiul de masline si amestecati bine.
Adaugati piperul, apoi feta si maslinele si amestecati pentru a incorpora umplutura.
Ungeti cu ulei o forma de chec si turnati amestecul. Puneti in cuptorul inchins timp de 40 - 45 de minute, la 180° C (verificati daca e copt).
Gata!
Observații
Evitati sa adaugati sare: maslinele negre si feta sunt destul de sarate.
Puteti alege alege la umplutura ce doriti dumneavoastra.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 362Kcal
- Carbo: 25g
- Grăsimi: 23.5g
- Grăsimi sat.: 5.5g
- Proteine: 11.1g
- Fibre: 2.2g
- Zahăr: 2g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (120g)
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Ar trebui recitita reteta, la ingrediente scrie praf de copt(10 g, cam mult la 200 g faina) iar in mod preparare scrie drojdie...
E praf de copt, vom corecta. multumim.
Bună ziua , Spune-ți-mi se pune drojdie sau praf de copt ?!
Praf de copt
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!