Pate de pui cu coniac

Antreuri
Ușor
17 min

Ingrediente

8

Pentru 8 portii:

Preparare

Preparare5 min
Gătire12 min
  • Exista si alte variante de a prepara pateul insa o prefer pe aceasta fiindca nu are unt deloc, smantana este din cea mai slaba, deci este putin mai dietetic.

    In 3 linguri de ulei se pune la calit ceapa tocata, pana se inmoaie putin, fara a se ingalbeni. Ficatul taiat cat mai marunt, se adauga peste ceapa si se caleste 3-4 min. Se adauga trei sferturi de pahar de apa si se lasa sa fiarba inca 7-8 min, pana scade apa de tot iar ficatul e patruns. Se pune intr-un bol, se adauga smantana, coniacul, sarea si piperul si se mixeaza in blender sau cu mixerul de legume, pana se face pasta. Nu te impacienta, o sa fie foarte lichid, insa dupa o noapte petrecuta la frigider se va transforma intr-o pasta cu textura numai potrivita. Se tartineaza pe o felie de paine prajita si se serveste cu castraveciori murati sau ardei gras. Sa ai pofta!

Punctează această reţetă

Dulceata_de_trandafiriDulceata_de_trandafiri

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

O reteta pentru... betivi!

abuz

anonymous

Excelenta reteta si usoara.

abuz

anonymous

F.bun,gustos

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Ori e dietetica, ori nu, aici nu exista jumatati de masura, nici termeni de comparatie!

abuz

anonymous

Foarte interesanta reteta, merita incercata

abuz

anonymous

Eu am facut pate cu unt de 2 ori!F. bun!

abuz

anonymous

Bun!

abuz

anonymous

Gustoasa

abuz

anonymous

Foarte bun ,nu am mai facut de mult

abuz
  • pagina 1 / 2