Gulas cu carne de porc

Gulas cu carne de porc
Felul principal
Ușor
2 h 15 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare1 h 15 m
Gătire1 oră
  • Carnea se spala , se taie sub forma de cuburi, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei incins .Se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati fasii si se lasa pana se inmoaie putin dupa care se adauga cartofii taiati in sferturi ,boiaua, piperul boabe si foile de dafin.Se acopera cu apa, se adauga patrunjel uscat si se lasa sa fiarba la foc potrivit ,sub capac pana cand cartofii sunt facuti dupa care se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt si bulionul desfacut in putina apa.Se mai lasa pe foc circa 10-15 min.

    Pofta buna!

Punctează această reţetă

MMaria mihalache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 12

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustos!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E buna rau

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

A iesit super.Multumesc,pofta mare!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fr buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun,f.bun

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 12